Algemene Voorwaarden

We stellen een goede relatie met onze klanten op prijs. Daarom maken we ook graag duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je sluit met Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl). Door artikelen bij Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl) te bestellen, geef je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld conform de Wet Koop op afstand die sinds 1 februari 2001 van kracht is. Deze algemene voorwaarden gelden vanaf 1 september 2019.

* Prijzen

De vermelde prijzen voor de aangeboden artikelen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Je betaalt de prijs die op het moment van bestellen op www.iconshome.nl staat vermeld. De prijzen en andere gegevens vermeld op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele typefouten.

* Betaling

De door u bestelde producten kunt u op 2 manieren betalen.

 • via iDEAL
 • via Bancontact / Mister Cash (Voor Belgische Klanten).

* Verzendkosten

Voor het verzenden binnen Nederland brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening. Voor verzendingen naar België berekenen wij € 13,90 verzendkosten. We sturen altijd een e-mail wanneer de bestelling op de post gaat.

Kan ik de bestelling ook ophalen?
Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen op de Tongelresestraat 451, 5641 AW te Eindhoven. Kijk hier voor de openingstijden van de winkel.

* Levering

Jouw bestelling wordt uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Over de verzending van de bestelling word je altijd per e-mail op de hoogte gebracht. We verzenden met PostNL. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending zijn we niet aansprakelijk.

* Ruilen & Retour

De artikelen die je via Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl) hebt gekocht, kun je zonder opgaaf van een reden ruilen of retourneren. Dit moet je doen binnen 7 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Dit geldt ook voor artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • De artikelen die je wilt ruilen of retourneren moet je van tevoren per e-mail aanmelden. Stuur een mail naar icons451@outlook.com en vermeld daarin jouw ordernummer en de artikelen die je wilt ruilen en voor welke artikelen je deze wilt ruilen. Wanneer je de artikelen niet van tevoren aanmeldt, kunnen we deze niet in behandeling nemen.
 • Wacht met het terugsturen van de artikelen tot je een e-mail van ons terug hebt gehad.
 • De artikelen stuur je op jouw kosten en risico naar Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl), Tongelresestraat 451, 5641 AW in Eindhoven. Een onvoldoende gefrankeerde retourzending nemen we niet aan.
 • Wanneer je een artikel wilt ruilen, nemen we eenmalig de verzendkosten om het nieuwe artikel toe te sturen voor onze rekening. Dus niet bij ruiling op ruiling.
 • Wanneer we een fout of gebrekkig artikel hebben verzonden, wordt het artikel kosteloos omgeruild voor het bestelde artikel. Het niet bestelde artikel moet je onbeschadigd en in de originele verpakking terugsturen. Daarnaast mogen artikelen die van bijvoorbeeld stof zijn gemaakt geen “vieze” geurtjes bevatten.
 • Wanneer je het artikel retourneert, storten we het aankoopbedrag minus de verzendkosten binnen 14 werkdagen terug op de rekening waar de bestelling mee betaald is.
 • Ruilen of retouren kan ook in onze winkel aan de Tongelresestraat 451, 5641 AW in Eindhoven. Neem altijd het originele aankoopbewijs mee. Bij een retour van een artikel storten wij binnen 14 dagen altijd het aankoopbedrag via de bank terug op uw rekening.

Let bij ruilen en retour op het volgende:

 • Artikelen die speciaal voor jou zijn gemaakt, nemen we niet retour.
 • De artikelen moeten in onbeschadigde, ongeopende verpakkingen en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes terug gestuurd worden. Daarnaast mogen artikelen die van bijvoorbeeld stof zijn gemaakt geen “vieze” geurtjes bevatten.

* Aansprakelijkheid

De inhoud van onze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. We kunnen echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl) is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Daarnaast zijn we niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit. Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl) is niet aansprakelijk voor enige schade die zou zijn voortgekomen uit het gebruik van de door haar geleverde artikelen en voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van een bestelling.

Wanneer je de bestelling ontvangt, moet je goed bekijken of het artikel in orde is. Als dit niet zo is, moet je dit melden per e-mail (icons451@outlook.com). Als blijkt dat het artikel echt niet in orde is, vervangen we het artikel of krijg je het aankoopbedrag teruggestort. In dit geval zijn alle verzendkosten voor onze rekening.

* Garantie & Service

Uiteraard streeft Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl) naar tevreden klanten. Wanneer je een klacht hebt, worden we hier graag per e-mail (icons451@outlook.com) van op de hoogte gebracht. Je krijgt dan binnen een werkdag een antwoord. Een klacht nemen we altijd in behandeling en we proberen tot een oplossing te komen.

* Overmacht

In het geval van overmacht is Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl) niet verplicht tot het nakomen van enige verplichting tot de klant. Onder overmacht verstaan we omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl). We hebben in geval van overmacht het recht om naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten of de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. We delen je dit altijd per e-mail mee.

* Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl) gebruikt en worden nooit aan derden ter beschikking gesteld. Alleen wanneer het nodig is voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

* Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl).
Op foto’s zijn auteursrechten van toepassing, indien foto’s zonder schriftelijke toestemming commercieel worden gebruikt zullen wij hiervoor zonder vooraankondiging een factuur sturen.

© Icons Home by Corina & Denise (IconsHome.nl) – 1 mei 2024